Új jelszó kérése
TOP termékek
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló

100% Pénzvisszafizetési Garancia

 

Részletekért kattints a fenti ikonra.

Lilakozmetika

Testednek, lelkednek!

Partnereink
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Emblémázás

Látványterv

A termékek emblémázásához minden esetben látványtervet készítünk. A látványtervet az Ön által küldött megfelelő grafikai anyag megérkezését követően készítjük el.

Embléma, grafika küldése

A logo grafikai anyaga csak vektorgrafikus formátumban használható fel (Corel Draw-val készített „cdr” formátum, Adobe Illustratorral készített „ai” vagy „eps” formátum). Az egyedi grafika, embléma szöveges részeit görbévé alakítva kérjük az anyagban elhelyezni. Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd,gif stb.), ezeket külön díj ellenében vektorizáljuk.

Emblémázási szín megadása

Ha az emblémázást nem fekete, fehér vagy ezüst színnel kéri, akkor adja meg a megfelelő PMS színkódot (a Pantone Solid Coated színskálában). Tamponnyomásnál, szitanyomásnál amennyiben a tárgy felülete nem fehér (vagy egészen világos), úgy egyes emblémaszínek esetén a nyomat színe alá - technológiai okokból - egy plusz fehér nyomatra is szükség lehet. Ebben az esetben az emblémázás költségeinél további 1 szín nyomásával kell számolni. Azt, hogy az Ön megrendelése esetében szükséges- e plusz fehér technikai nyomat, mindig a konkrét emblémázási szín és az emblémázandó tárgy ismeretében tudjuk megítélni, és erről tájékoztatni Önt.

A megrendelésben/visszaigazolásban feltüntetett mennyiséghez képest maximum +/-10%-kal eltérő mennyiség szállítása és számlázása technikai okok miatt megengedett. A szállított cikkek színben, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a katalógusban láthatóktól. Tekintettel arra, hogy az emblémát minden termék esetén különböző alapanyagra és különböző alapszínekre nyomjuk, ezért a kért emblémázási színek nyomását csak közelítő színhelyességgel tudjuk vállalni.

Érdeklődés és ajánlat kérés

Bármilyen kérdése vagy kérése merült fel, kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy küldjön üzenetet ide kattintva: [Üzenet Küldése]

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.