Termékajánló
Kategóriák
TOP termékek
Hírlevél
Üdvözöllek

Szeretnék a segítségedre lenni, hogy minél kevesebb időráfordítással és minél kedvezőbb áron juthass hozzá a keresett termékekhez. Remélem a későbbiekben sokszor találkozunk, rendszeresen visszatérsz majd oldalamra.

Fogyasztó barát

100% Pénzvisszafizetési Garancia

 

Részletekért kattints a fenti ikonra.

Lilakozmetika

Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Hogyan is működik nagyvonalakban a pénzvisszafizetési garancia?

 

  1. Te kézhez kapod a terméket, amit kibonthatsz, és rendeltetés szerűen egyszer ki is próbálhatsz.
  2. Amennyiben az átvételtől számított 14 napon belül meggondolnád magad, és élni szeretnél a garanciával, küldened kell nekem egy e-mailt ezzel kapcsolatban erre az email címre: sarkanyvar01@gmail.com.
  3. Minden esetben válasz levélben visszaigazolom a kérelmedet. Ha a termék vásárlásától nem lehet elállni, akkor ezt is jelzem, ez az eset ezeknél a termékeknél áll fent: Zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver.
  4. A visszaigazolásomtól számított 14 napon belül saját költségeden vissza kell juttatnod a terméket számomra.
  5. Amint megérkezett a termék visszautalom számodra a termék vételárát az eredeti kiszállítási költséggel együtt. Abban az esetben hogyha a termék nem csak ki lett próbálva, hanem értékcsökkenést eredményezően lett használva, akkor arányosan kisebb összeget tudok csak visszatéríteni számodra.

 

Részletesen tájékozódni a [Vásárlási Feltételek], és a [Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság] oldalán tudsz.

Webáruház készítés